Τρόποι Χρήσης

Δείτε πως μπορούν τα αποξηραμένα φρούτα και μανιτάρια να επωφελήσουν την επιχείριση σας!

Έχετε bar ή εστιατόριο και θέλετε να ξεχωρίσετε;

Οι νέες τάσεις στην γαστρονομία θέλουν τα αποξηραμένα φρούτα ως γαρνιτούρα σε ποτά και κοκτέιλ. Γι’ αυτό φροντίζουμε τα φρούτα μας να είναι κομμένα ομοιόμορφα, ώστε να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την αισθητική στα κοκτέιλ σας. Επιπλέον, αποτελούν μια ιδιαίτερη γαρνιτούρα σε γλυκά, σαλάτες και εκλεκτά πιάτα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα αποξηραμένα μας φρούτα έχουν διάρκεια ζωής 18 μήνες. Η συντήρησή τους εξαρτάται από τις συνθήκες περιβάλλοντος. Με την αποθήκευση τους σε δροσερό και ξηρό μέρος τα αποξηραμένα φρούτα διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Φρούτα όλο τον χρόνο

Ξεχάστε την εποχικότητα! Τώρα μπορείτε να έχετε φρούτα εποχής οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χάρη στο απόθεμα που διαθέτουμε.

Δίνει ένταση στο άρωμα και τη γεύση του ποτού σας

Τα αποξηραμένα φρούτα δεν περιέχουν νερό και επομένως όλο το άρωμα βρίσκεται συμπυκνωμένο προσφέροντας αυθεντική γεύση. Αντιθέτως, τα φρέσκα φρούτα απελευθερώνουν υγρά/νερό μέσα στο ποτό αλλοιώνοντας την γεύση του.

Εύχρηστα και πολυλειτουργικά

Χρησιμοποιείστε τα αποξηραμένα φρούτα για να αρωματίσετε ή/και να διακοσμήσετε ποτά και αφεψήματα, να διακοσμήσετε σαλάτες και επιδόρπια, να τα προσφέρετε ως σνακ μαζί με το ποτό.

Αποφύγετε απώλειες και σπατάλες 

Ξεχάστε την φύρα και τα καθημερινά οργανικά απόβλητα των φρούτων.

Αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα

Δεν θα χρειαστεί πλεον να ξοδεύετε προσωπικό χρόνο και κόπο για την κοπή και ξήρανση των φρούτων σας. Έχοντας στη διάθεση σας τα αποξηραμένα μας φρούτα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα με μια κίνηση να διακοσμήσετε τα κοκτέιλ σας!

Όμορφα, κομψά και πρωτότυπα κοκτειλ

Τα αποξηραμένα φρούτα σας προσφέρουν ευελιξία και πολλές επιλογές γαρνιτούρας.
Αναβαθμίστε την εμπειρία των κοκτειλ σας, διηγώντας την δική σας ιστορία.