Φιλοσοφία

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Καστοριά. Η αυξημένη ζήτηση για ελληνικά τοπικά προϊόντα χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και ζάχαρη μας οδήγησε το 2018 στην δημιουργία της επιχείρησης μας ΕΔΩΔΙΜΟ. Πρώτα ξεκινήσαμε με την αποξήρανση μήλου και άγριων μανιταριών τα οποία αφθονούν  στον τόπο μας και επεκτείναμε την γκάμα μας ανάλογα με την εποχή του κάθε καρπού.

Σε εμάς θα βρείτε 100% φυσικά αποξηραμένα φρούτα και άγρια μανιτάρια χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών και γλυκαντικών. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τα έντονα φυσικά τους αρώματα και χρώματα, την πλούσια και αυθεντική τους γεύση και την δυνατότητα τους να διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Οι καρποί μεταφέρονται από το χωράφι  κατευθείαν  στις εγκαταστάσεις μας και αμέσως η ξήρανση ξεκινά σε φούρνους θερμού αέρα σε θερμοκρασία  45-55ο βαθμούς για 30-40 ώρες. Έτσι  διατηρούντα τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα θρεπτικά στοιχειά του κάθε καρπού.

Υγιεινό σνακ για μικρούς και μεγάλους κάθε στιγμή!

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι το απόλυτο υγιεινό σνακ που θα σας συνοδεύσει στη δουλειά, το σπίτι, τις εκδρομές σας αλλά και σε κάθε στιγμή της ζωή σας. Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να το καταναλώσετε εύκολα και γρήγορα απευθείας από την συσκευασία.

Έχετε bar ή εστιατόριο και θέλετε να ξεχωρίσετε;

Οι νέες τάσεις στην γαστρονομία θέλουν τα αποξηραμένα φρούτα ως γαρνιτούρα σε ποτά και κοκτέιλ. Γι’ αυτό φροντίζουμε τα φρούτα μας να είναι κομμένα ομοιόμορφα, ώστε να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την αισθητική στα κοκτέιλ σας. Επιπλέον, αποτελούν μια ιδιαίτερη γαρνιτούρα σε γλυκά, σαλάτες και εκλεκτά πιάτα.

Δίνει ένταση στο άρωμα και τη γεύση του ποτού σας

Τα αποξηραμένα φρούτα δεν περιέχουν νερό και επομένως όλο το άρωμα βρίσκεται συμπυκνωμένο προσφέροντας αυθεντική γεύση. Αντιθέτως, τα φρέσκα φρούτα απελευθερώνουν υγρά/νερό μέσα στο ποτό αλλοιώνοντας την γεύση του.

Εύχρηστα και πολυλειτουργικά

Χρησιμοποιείστε τα αποξηραμένα φρούτα για να αρωματίσετε ή/και να διακοσμήσετε ποτά και αφεψήματα, να διακοσμήσετε σαλάτες και επιδόρπια, να τα προσφέρετε ως σνακ μαζί με το ποτό.

Αποφύγετε απώλειες και σπατάλες 

Ξεχάστε την φύρα και τα καθημερινά οργανικά απόβλητα των φρούτων.

Αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα

Δεν θα χρειαστεί πλεον να ξοδεύετε προσωπικό χρόνο και κόπο για την κοπή και ξήρανση των φρούτων σας. Έχοντας στη διάθεση σας τα αποξηραμένα μας φρούτα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα με μια κίνηση να διακοσμήσετε τα κοκτέιλ σας!

Όμορφα, κομψά και πρωτότυπα κοκτειλ

Τα αποξηραμένα φρούτα σας προσφέρουν ευελιξία και πολλές επιλογές γαρνιτούρας.
Αναβαθμίστε την εμπειρία των κοκτειλ σας, διηγώντας την δική σας ιστορία.

edodimo19